Toros Mahallesi Gençlik Ve Spor Merkezi hizmete açıldı

Toros Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi bölgede yaşayan kadın ve gençlerin katılımıyla hizmete açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük bir sevinçle Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı karşılayan mahalle sakinleri, semtlerine kazandırılan tesis nedeniyle teşekkür ettiler. Açılışın yapıldığı gün semt sakinlerinin ilgi odağı olan merkeze yüzlerce kadın ve genç kaydını yaptırdı. Salonda yaz boyunca aerobik, plates ve taekwondo branşlarında kurslar faaliyet gösterecek.

7'den 70'e spor yapma imkanı bulan mahalledeki kadın ve çocukların kendilerine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, ?Kadınlarımız ve çocuklarımızın yoğun ilgisini görüyoruz. Kadınlar burada sadece spor yapmıyor, aynı zamanda sosyalleşerek deşarj oluyorlar. Aynı mahallede yaşamalarına karşın bu merkezde birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Toros'a yakın semtlerde oturan kadınlar da bu salondan yararlanıyorlar. Salonda yıl boyunca düzenlenecek seminerlerde kadınlar çeşitli konularda aydınlatılacaklar? dedi.

Vatandaşın sevgi seli karşısında mutlu olduğu gözlenen Başkan Tartan, mahalleli kadınların isteklerini de dinledi. Başkan Tartan, üstüne düşenleri en kısa zamanda yerine getireceğini söyledi. Her yıl yaz sezonunda tüm mahalle kadınlarını ve çocuklarını denize götürme sözünü yineleyen Tartan,? ?Mutlu olan, sosyalleşen kadın evindeki bireyleri de mutlu eder. Semt evlerimizin felsefesi ?mutlu kadın, mutlu aile'. Bu konuda başarılıysak ne mutlu bize. Sizin için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber